De beste tiny houses in België

Tiny houses worden steeds populairder in België. Deze compacte en minimalistische huizen bieden een ecologisch en economisch alternatief voor traditionele huizen. Ze zijn dus ideaal voor wie zijn levensstijl wil vereenvoudigen of zijn ecologische voetafdruk wil verkleinen. Bovendien kunnen ze, omdat ze gemakkelijk te vinden zijn op uitzonderlijke plaatsen, droombestemmingen worden voor een weekendje weg. Ontdek in dit artikel de beste tiny houses in België! 

De beste tiny houses in België

Wat zijn de beste tiny houses in België ? 

Hier zijn enkele van de beste tiny houses beschikbaar in België :

Het Belle-Vue huisje 

Dit kleine huis staat in het dorpje Belle-Vue, vlakbij Brugge en de Belgische kust. Het huis is gebouwd op een aanhangwagenchassis en is ongeveer 7 meter lang. Het is uitgerust met een keuken, een badkamer, een slaapkamer en een woonkamer met een slaapbank, waardoor het een comfortabele plek is voor twee personen. La Belle-Vue is ook uitgerust met zonnepanelen en regenwateropvang, waardoor het een milieuvriendelijke optie is.

Het kleine huis van Bois d’Amour 

Dit huisje, gelegen in de Belgische Ardennen, is gebouwd van hout en is ongeveer 6 meter lang. Het heeft een slaapkamer, een badkamer en een open keuken, evenals een woonkamer met een houtkachel om op winteravonden op te warmen. Het huis wordt omgeven door een privétuin en is ideaal voor wie weer in contact wil komen met de natuur.

The Farm Tiny House 

Dit op het Belgische platteland gelegen tiny house is gebouwd op een aanhangwagenchassis en is ongeveer 7 meter lang. Het heeft een slaapkamer, een badkamer en een open keuken, evenals een woonkamer met een houtkachel. Het huis is omgeven door een biologische boerderij en is ideaal voor wie duurzamer wil leven.

Tiny House de la Forêt 

Dit huisje, gelegen in de Belgische Ardennen, is gebouwd van hout en is ongeveer 8 meter lang. Het heeft een slaapkamer, een badkamer en een open keuken, evenals een woonkamer met een houtkachel om op winteravonden op te warmen. Het huis is omgeven door een bos en is ideaal voor wie weer in contact wil komen met de natuur.

Bent u op zoek naar een nieuwe woning in Brabant ? Ontdek alle koop– en huurwoningen in deze regio !

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *