De bel-étage huizen

Naast klassieke huizen of herenhuizen zijn er ook bel-étage huizen te vinden. Wat is een bel-étage huis ? Het antwoord in dit artikel ! 

De bel-étage huizen

Wat is een bel-étage huis? 

Een bel-étage huis is een huis met twee verdiepingen die door een interne trap met elkaar verbonden zijn. De eerste verdieping bestaat meestal uit een hal, een woonkamer, een eetkamer, een keuken en een toilet. Op de tweede verdieping bevinden zich meestal de slaapkamers en de badkamer.

De term “bel-étage” verwijst naar de bovenste verdieping van een huis, meestal de hoogste en ruimste verdieping, die een geweldig uitzicht naar buiten biedt.

Huizen met een eerste verdieping worden vaak gebouwd in steden waar de ruimte beperkt is. Ze maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte door twee verdiepingen te gebruiken in plaats van één. Ze zijn ook populair in gebieden waar eengezinswoningen minder vaak voorkomen, omdat u dan in een eengezinswoning kunt wonen en toch van de nabijheid van buren kunt genieten.

Bent u op zoek naar een bel-étage huis in Brabant ? Ontdek alle woningen te koop in deze regio !

Veel verschillende stijlen 

Er zijn veel verschillende stijlen huizen met een tweede verdieping, variërend van traditioneel tot modern en eigentijds. Ongeacht hun uiterlijk worden ze allemaal gekenmerkt door hun binnentrap die naar de bovenverdieping leidt.

Kortom, een huis met een tweede verdieping is een huis met twee verdiepingen die door een interne trap met elkaar verbonden zijn, meestal gebouwd in de stad en waarbij de beschikbare ruimte wordt geoptimaliseerd. Het kan van vele stijlen zijn en biedt een geweldig uitzicht op de buitenkant vanaf de bovenverdieping.

Een huis kopen betekent bijna altijd een hypotheek afsluiten. Om de beste deal te krijgen, kunt u gemakkelijk uw hypotheek online simuleren. Zo kunt u snel de woningkredieten op de Belgische markt vergelijken en de voordeligste oplossing kiezen !

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *